Pelik juga manusia zaman sekarang. Biasanya orang puaskan nafsu dengan manusia tapi ini boleh pula mereka beralih ke binatang untuk memuaskan nafsu. 

Namun, itulah yang terjadi di Karawang, Jawa Barat apabila tiga lelaki berusia antara 12 hingga 13 tahun didakwa melakukan seks dengan seekor kambing dan enam orang rakan mereka yang lain pada 20 Julai lalu.

Menurut Coconuts, polis telah menyiasat kes tersebut selepas menerima aduan daripada ibu bapa kepada kanak-kanak yang dicabul oleh mereka.

Ketua kampung berkenaan memberitahu pihak media bahawa ketiga-tiga mereka mengaku bersalah di atas kelakuan mereka itu selepas menonton video lucah di Youtube.

Mereka juga turut mengaku bahawa mereka melakukan seks itu dengan seekor kambing. “Saya rasa mereka melakukan aksi itu kerana mereka mengamalkan sikap tidak ambil peduli,” ujar Dyah Palupi Ekayanti, seorang pekerja sosial tempatan.

Dia juga turut menambah bahawa remaja itu semua mungkin melakukan perbuatan tersebut kerana ingin tahu bagaimana aksi sedemikian dilakukan selepas menontonnya di telefon.

Apabila disiasat, ternyata mereka bertiga mempunyai isu dengan ibu-bapa masing-masing kerana sering kali diabaikan akibat kesibukan bekerja. Sebab tu pentingnya ibu bapa pantau aktiviti anak.

Pihak berkuasa belum lagi mengenakan sebarang tindakan undang-undang terhadap mereka bertiga. Sistem keadilan Indonesia kini sedang berusaha menyelesaikan kes berkenaan di luar mahkamah kerana ianya melibatkan kanak-kanak di bawah umur.

Kepada ibu-bapa, sentiasalah pantau gerak geri anda. Ketika melonjak remaja, perasaan ingin tahu mereka itu membuak-buak, mendorong kepada melakukan perkara yang tidak sepatutnya.

Sumber: viralprojek