Pada rabu minggu lalu Pavilion menjadi tumpuan orang ramai dengan kehadiran usahawan kosmetik terkenal,Datuk Seri Vida.Mahu tampil sedondon dengan warna merah jambu keretanya, Vida turut memakai baju tidur dengan jaket labuh, sandal dan tudung berinsipirasikan bulu ayam dengan warna sama.


BagaimanapuN,Vida mendapat tumpuan dari orang ramai mungkin kelihatan pelik tetapi itulah kelainan yang cuba ditonjolkan dari Datuk Vida.pemakaian Vida pada majlis itu turut dijadikan bahan gurauan oleh anaknya sendiri yang lebih dikenali sebagai Cik B.


Di laman sosial Instagram milik Cik B telah memuat naik dua gambar dalam satu ‘posting’ memaparkan Vida semasa majlis pelancaran muzik videonya dan sekeping gambar watak animasi, Donquixote Doflamingo.kedua-dua gambar tersebut sudah cukup membuatkan netizen geli hati dan faham apa yang cuba disampaikan Cik B, menerusi pakaian warna merah jambu bersama jaket bulu warna yang sama


Gurauan itu bagaimanapun mendapat perhatian Vida sendiri yang kemudiannya memberikan ‘like’ (tanda suka) pada ‘posting’ berkenaan.


“Doflamingo dalam cerita One Piece,” kata seorang lagi netizen yang merujuk kepada kartun manga dari Jepun.


“Comel sungguh Cik B menyakat mama.”


“Hahaha, Cik B oh Cik B. Mama tak kan marah kan, sebab mama dah ter ‘like’ hahaha,” kata netizen mengenai Vida yang dipanggil ‘mama’ oleh Cik B dan anak lelakinya yang lebih dikenali sebagai Kacak.

Sumber : kakishare