Bagi peminat Fasha Sandha dan Jejai, tiada apa yang lebih baik daripada dapat melihat sendiri bagaimana rumahtangga yang dibina oleh pasangan ini kembali bersatu malah hari ini kehadiran Fasha ke mahkamah turut menimbulkan tanda tanya.“Assalamualaikum, buat followers kesayangan. Saya mendapat beribu komen positif melalui semua laman sosial media saya hari ini berkenaan saya dan Rizal. Ingin saya nyatakan disini, saya dan Rizal tidak RUJUK”

“Kami berdamai dan mendapat penyelesaian secara baik terhadap kesemua kes-kes termasuk Hak penjagaan. Saya sebagai Ibu masih kekal menerima hak penjagaan sepenuhnya buat kedua anak-anak saya. Saya harap perkara ini jelas”“Saya juga ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan terima kasih diatas doa yang baik-baik buat saya dan anak-anak,” jelas Fasha di Instagram selain turut berterima kepada peguamnya yang telah banyak membantunya.

Semoga hubungan Fasha dan Jejai selepas ini akan kekal bahagia tanpa sebarang tercetusnya perbalahan, tidak kisahlah sama ada ia sengaja dibangkitkan oleh pihak ketiga mahu pun pihak lain. Pastinya keputusan pasangan ini akan turut menjadi contoh buat pasangan di luar sana yang turut melalui perkara yang sama.

Terdahulu: 

Fasha Sandha, Jejai Rujuk Semula Demi Anak-Anak?

 Ingin diberitahu awal-awal berita ini masih belum ada kesahihannya, tetapi menerusi akaun Instagram bekas suami Fasha Sandha, Rizal Ramli atau dikenali sebagaiJejai, seakan memberi bayangan bahawa mereka bakal rujuk semula. Kenyataan itu sekaligus memberitahu bahawa Jejai dan Fasha sudah mempunyai kata sepakat demi anak-anak.


“Alhamdulillah, Tuhan telah memberikan petunjukserta hidayahNya kepada saya dan Fasha, jalan-jalan kebaikan diantara kami, dengan kami dapat mencapai penyelesaian demi untuk masa depan anak-anak dan saya sangat bersyukur dengan anugerah ini,” tulisnya di Instagram.

Rata-rata reaksi peminat mengenai kenyataan Jejai sangatlah baik, ramai yang gembira jika benar pasangan itu bakal bersatu semula. Kami juga tidak pasti mengenainya kerana mungkin juga mereka hanya mencari jalan penyelesaian bagi hak penjagaan anak mereka nanti supaya tiada isu perebutan di mahkamah mengenainya.Kalau masih ingat, baru-baru ini ada gosip mengenai Fasha yang sedang mabuk cinta dengan seorang jejaka ‘sado’ berkepala botak yang tidak iketahui identitinya. Adakah mereka benar-benar bercinta atau sekadar wayang bagi mengaburi mata peminat tentang hubungan baiknya dengan Jejai?