Zarina Anjoulie pada ketika dahulu aktif berlakon, tapi kini dia lebih senang untuk berehat dalam dunia hiburan. Tambahan lagi, Zarinia sekarang telah buka perniagaan sendiri. Tapi bukan nak cerita tentang business Zarina, kami ingin kongsi kenyataan yang dibuat Zarina untuk Dira Abu Zahar.

Menerusi post Instagram Zarina, dia tak setuju serta mengutuk tindakan Dira kerana membuka aib rakan baiknya, Fathia Latiff ketika ucapannya di PWTC baru-baru ini.

‘Takde siapa nak dengar cakap awak..’

so dira is this what u do pergi turun padang aib kan another female thats digusting n a digrace to puteri umno punya society. Maybe fatia did say something but tak payah lah nk aibkan sampai camtu itu ke keje puteri umno bila turun padang pui… I ingat korang discuss issue utk menolong org ke bantu rakyat ke all that crap bagus la i jual spray cipap lagi membantu ramai wanita. N between u n fatia trust me kalau dia turun padang takde siapa nk dgr cakap awk . Kita patut membina semangat masing2 bukan memalukan kaum wanita sini sana. Shame on u sebagai seorang wanita. Nah ambik atleast u have a new topic to hentam when u turun padang. Yg lain sila tag sebab i tau tau username dia tq

Ramai yang setuju dengan kenyataan Zarina Anjoulie

Sumber: Instagram Zarina Anjoulie via Oh Bulan!